Entreprenad

Hem » Entreprenad

Vi utför rörinstallationer med hög kvalitet och lyhördhet för varje uppdrags speciella förutsättningar och villkor. Olika uppdrag kräver olika typer av arbetsformer. Vi genomför VVS- och värmepumpinstallationer under alla typer av entreprenad, men arbetar mest med totalentreprenad och partnering.

Begär fri offert

Från planering till färdigställande

Hos oss finner ni ett komplett VVS-företag med kunskapen och resurserna för att erbjuda totalentreprenad till byggnadsprojekt i alla omfattningar. Vi ombesörjer hela processen från planering och dimensionering, till utförande och färdigställning. På Månsson Rör & Värmepumpar har vi några av branschens skickligaste installatörer och lämnar alltid ett resultat som motsvarar kundens höga förväntningar och krav. Välkomna!

Omfattande arbete

Vi utför värme- och rörinstallationer till såväl privatpersoner och företag, som kommuner och landsting och tar oss an uppdrag i alla storlekar. Huvudsakligen sköter vi entreprenad till omfattande arbete vid nybyggnation av stora fastigheter och kan hantera allt från planering till fullständig rörmontering och installation av värmesystem.

Om det skulle det behövas genomföras arbete utanför vårt branschområde har vi ett stort nätverk av samarbetspartners som kan komplettera entreprenaden.

Erfarenhet och kunskap

När ni anlitar oss till totalentreprenad får ni ett företag med lång erfarenhet och heltäckande kompentens inom VS (värme och sanitet). Våra projektledare har djup kunskap om byggarbete och rörläggning och levererar välplanerade projekt med en tydlig tidsplan som våra kompetenta installatörer följer effektivt och punktligt.

Eftersom vi har en ledningsstruktur som ger goda resultat och löser problem på ett effektivt sätt är vi certifierade med ISO 9001 och ISO 14001.

Var finns vi?

Månsson Rör & Värmepumpar startade verksamheten i Norrköping, där vi har vårt huvudkontor, men vi finns även i Linköping, Västervik och Hultsfred och anlitas till uppdrag över hela södra Mellansverige; från Uppsala till Kalmar. Med vår stora och kunniga personalstyrka kan vi ta oss an uppdrag oavsett storlek och genomföra alla delar i projektet, från början till slut.

Om ni är intresserade av våra entreprenadtjänster eller vill veta mer om vår verksamhet är ni välkomna att kontakta oss.

Rörservice

Hos oss finner ni bred kompetens inom VS och vi erbjuder service inom all form av rörinstallation, från vatten- och avlopp, till värmesystem. Till stora projekt, vid exempelvis nybyggnation av stora fastigheter tar vi hand om hela rörläggningsarbetet. Våra medarbetare är certifierade med bland annat Säker Vatten och genomför uppdragen punktligt med kvalitativt resultat.

Läs mer om vår rörservice?

Värmepumpar

Vi besitter expertis inom värmesystem och erbjuder entreprenad för värmepumpar till stora som små fastigheter och även vid nybygge. På Månsson Rör finns både den kvalificerade personalen och maskinerna för att ta hand om hela arbetet vid värmepumpsmontering. Innan anläggningen kan börja gör vi hembesök för att besiktiga vilket värmesystem som är mest optimalt för rådande förutsättningar.

Referenser

Eftersom vi är välkända för vårt kvalitativa arbete och punktliga slutförande har vi lång lista med nöjda kunder som vi stolt lämnar referenser till. Vår VS-entreprenad har anlitats till stora projekt från Stockholm till Västervik.

Våra uppdragsgivare finns både inom privat och offentlig sektor, bl.a. några av Sveriges största byggföretag och fastighetsägare samt Region Östergötland.

Vårt mål är nöjda kunder som ser oss som en professionell och långsiktig samarbetspartner. Hör av er till oss med ert projekt så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen!

Mer om entreprenad: Pågående projekt | Referensarbeten

Kontakta oss för fri offert!

Begär offert!