Om oss

Hem » Om oss

Sedan starten 1986 har Månsson Rör & Värmepumpar I Östergötland AB utfört rör- & värmepumpsinstallationer åt både privatpersoner och företag i Östergötland med omnejd. Med tiden har verksamheten för stora rörentreprenader och värmepumpsinstallationer vuxit sig allt större. Numera omfattar denna verksamhet installationer över hela Sverige.

Affärsidé

Att erbjuda våra kunder installationer av rör- och värmepumpar med totalansvar från start till färdigställande.

Vi har en klar affärsidé som lyder: ”Att erbjuda våra kunder installationer av rör- och värmepumpar med totalansvar från start till färdigställande”. Ända sedan vi startade vår verksamhet för över 30 år sedan har vi hjälpt våra kunder med helhetslösningar inom värme- och sanitetsinstallationer med goda resultat.

Referenser

Bland våra tidigare uppdrag finns några av Sveriges största byggföretag och fastighetsägare och vi lämnar stolt referenser på våra stora arbeten.

Stora delar av Sverige

Månsson Rör & Värmepumpar började med att tillhandahålla rörservice och värmesystem till företag och villaägare i Norrköping med omnejd, men har vuxit till tre ytterligare kontor i Västervik, Linköping och Hultsfred. Idag anlitas vi som totalentreprenad till omfattande byggprojekt från Uppsala till Kalmar och verksamheter växer ständigt med efterfrågan av våra kvalitativa tjänster.

Vill ni veta mer om vårt företag eller vår verksamhet är ni välkomna att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Välkommen till oss med ditt projekt så hjälper vi dig vidare!

Branschorganisationer

Kontakta oss för fri offert!

Begär offert!