Rörservice

Hem » Rörservice

Vi säljer och levererar alltifrån mindre rörarbeten till stora rörentreprenader och riktar mot privatpersoner och företag. Hör av dig till oss dig med ditt projekt så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen!

Begär fri offert

Månsson Rör är en heltäckande VS-installatör och erbjuder all form av rörservice till privatpersoner, företag och kommuner. Främst anlitas vi till stora projekt vid fastighetsbygge där vi agerar som totalentreprenad och ombesörjer allt arbete med planering, rördragning och värmeinstallation. Våra erfarna montörer är certifierade inom bland annat Säker Vatten och genomför alla uppdrag med tillförsikt och effektivitet. Vi är välkända för att hålla tidsplanering och lämnar ett kvalitativt resultat som lever upp till våra kunders höga krav. Välkomna till Månsson Rör & Värmepumpar.

Komplett rörentreprenad

Vid omfattande och komplicerade rörläggningsarbeten krävs det god planering och djupgående kunskap för att uppdraget ska slutföras med hög kvalitet inom tidsramarna. Månsson Rör & Värmepumpar är en komplett rörinstallatör med kompetens inom alla VS-områden. Vi har lång erfarenhet av totalentreprenad till stora byggnadsprojekt lämnar alltid ett resultat enligt tidplan med hög kvalitet.

Läs mer om vår entreprenad och våra helhetslösningar här.

Månsson Rör är certifierade med:

Vi är en seriös aktör på marknaden och är certifierade inom våra tjänster för att garantera att arbetet sköts på ett säkert och medvetet sätt som ger resultat med hög kvalitet. Vi innehar bland annat certifiering inom:

Säker Vatteninstallation

Som auktoriserad VVS-installatör med Säker Vatten-certifiering har vi åtagit oss att följa branschreglerna för att förhindra riskerna för vattenskador, brännskador, förgiftning och legionellaspridning.

ISO9001

För att certifierad med ISO 9001 måste 58 krav uppfyllas som går under några av följande principer:

  • Ständiga förbättringar
  • Medarbetarengagemang
  • Kundfokus
  • Ledarskap
  • Faktabaserade beslut

Månsson Rör & Värmepumpar arbetar ständigt för att utvecklas och kunna möta nya utmaningar i takt med teknikens utveckling.

ISO14001

Eftersom vi arbetar miljömedvetet strävar vi efter att göra minsta möjliga naturpåverkan. För att åstadkomma detta uppfyller vi de 55 skall-kraven som ISO 14001-certifieringen baseras på.

Värmepumpar

I våra helhetslösningar till omfattande rörentreprenader tillhandahåller vi även fullständiga och nyckelfärdiga värmesystem till fastigheter i alla storlekar. Vi har maskiner och kunskap för att kunna ombesörja allt från borrning för bergvärme, till dikesgrävning för rördragning och värmeinstallation. Oavsett om det är till en privat villa eller om det gäller ett större byggnadsprojekt kan vi ta hand om hela värmearbetet själva.

Månsson Rör tillhandahåller alla typer av värmesystem till fastigheter. Läs mer om vår värmearbete här.

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet inom branschen och har vuxit oss stora på grund av vår pålitliga och effektiva rörservice. Idag anlitas vi som rörläggningsentreprenad till några av de största byggföretagen i landet och har en lång lista med referenser till arbeten vi gjort, från Uppsala till Västervik.

Kontakta oss för fri offert!

Begär offert!